+31(0)6-51633463 myriam@mind-in-motion.nl

Mindful Walk Workshop

Mindful Walk Heuvelland

Mindful Walk Workshop

Op zoek naar een leuk en ontspannen team-uitje? Dan is een Mindful Walk Workshop een geschikte optie. Deze kan gegeven worden op locatie of elders, bijvoorbeeld in het prachtige Heuvelland.

Het helpt medewerkers om energieker, productiever en stressbestendiger te worden.

Deelnemers leren kennis maken met de Mindful Walk methode. Ze komen even los van de hectiek van het werk en gaan samen in groepsverband op pad. Door middel van mindfulness en ademhalingsoefeningen komen ze uit hun hoofd en in het moment. Deze oefeningen kunnen ook thuis en op het werk toegepast worden. Met als resultaat: minder stress en meer energie.

 

“Wandelen ontspant en samen met mindfulness gaat dat nog beter.

Een kleine wandeling kan al wonderen doen.”

Mind-In-Motion

Dit ben ik. Myriam Demas. Eigenaar van Mind-In-Motion. Ik studeerde Medische Biologie en heb 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Als teamleider en manager/coach heb ik mijn steentje bijgedragen aan onderzoek naar (nieuwe) geneesmiddelen en medisch technologische producten om zo mensen een beter en gezonder leven te geven.

Ook heb ik een burn-out mogen ervaren. En dát wat mij toen het meeste geholpen heeft om mijn leven weer op de rit te krijgen, geef ik nu met veel passie en enthousiasme door aan anderen: mindfulness (in beweging).

Ik ben gecertificeerd Mindfulness trainer (VMBN categorie 1) en gecertificeerd Mindful Run / Walk instructeur.

Een team-uitje met resultaat!

Minder stress

Door het toepassen mindfulness en ademhalingstechnieken verleg je je focus van je hoofd naar je lichaam. Als gedachtes je bezig houden, leer je om die nu los te laten. En ervaar je minder stress.

Meer energie

Door de focus te leggen op de ademhaling, niet alleen tijdens het wandelen, maar ook op de momenten daarbuiten, voel je je over het geheel genomen veel energieker.

Een gezonde(re) ademhaling

Je ademt 23000 keer per dag. Veel mensen ademen door de mond. Door te focussen op een gezonde neusademhaling, verlaag je je ademhaling en daarmee ook je hartslag. Waardoor je meer energie overhoudt.

Geïnteresseerd in een Mindful Walk Workshop voor jouw team?

Of wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Kan iedereen meedoen?

Absoluut. Mindful Walk gebeurt op een rustig tempo en men hoeft geen ervaren wandelaar te zijn. Tijdens een Mindful Walk is de prestatie, afstand of snelheid helemaal niet van belang. Genieten wel. 

Is het zweverig?

Geen zorgen. We blijven met 2 benen op de grond. Mindfulness is overigens bewezen effectief tegen stress en dat heeft niets met zweverig gedoe te maken.