+31(0)6-51633463 myriam@mind-in-motion.nl

Gratis boek “The Why Café”

Schrijf je in en ontvang gratis het boek “The Why Café” van John Strelecky kado. 

N

wereldwijde bestseller, meer dan 4 miljoen keer verkocht

N

vol inspiratie en handvaten

N

maak kans op gratis kaart voor jaarlijkse Experience Live Event

The Why Café

Waarom ben je hier?

“The Why Café” is een prachtig verhaal dat je in één adem uitleest. Het gaat over John, een eenzame reiziger, die laat op de avond strandt bij een afgelegen café in een verlaten streek. Verdwaald en vermoeid besluit hij er te stoppen en wat uit te rusten en te eten. Als hij iets van de kaart wil bestellen, ontdekt hij dat hem wel erg vreemde keuzes worden voorgelegd.

– Waarom ben je hier?
– Ben je bang voor de dood?
– Voel je je vervuld?

Dan ontstaan er verrassende gesprekken met drie aanwezigen. De gesprekken voeren hem langs uitersten als de harde zakelijke wereld tot een zonsondergang op het strand van Hawaï. Gaandeweg ziet hij in, dat je anders naar jezelf en je leven kunt kijken. Als hij bij het aanbreken van de nieuwe dag het café verlaat en zijn reis hervat, is hij een ander mens.

Wat anderen erover zeggen

Diep van binnen voel of weet je het al, maar dit boekje haalt het even goed naar boven en verwoordt het in duidelijke taal met richtlijnen. Ben blij dat ik het gelezen heb en daardoor weer een stap op het voor mij juiste paadje heb gezet. Een aanrader om even goed tot bezinning te komen.

Marianne

Ik heb het boekje met zeer veel interesse gelezen en ben zeer benieuwd naar het vervolgverhaal. Het is een zeer inspirerend boekje dat je wel even aan het denken zet. Vooral in deze bijzondere tijd. 

Natascha

Het boekje in anderhalf uur gelezen. Een aanrader voor iedereen in deze bizarre tijd. Laten we er iets van leren: beter omgaan met onze planeet.

Pia