Bedankt kanjer voor je geweldige inzet tijdens deze coronacrisis!
Speciaal voor jou deze wereldwijde bestseller: ‘The Big Five For Life’!

N

#hartonderderiem

N

Cadeau voor jou! Omdat we graag iets terug willen doen.

N

Reserveer een exemplaar door je gegevens hier achter te laten

N

Gratis ophalen in Mheer of...

N

...tegen een vergoeding (€4) in de verzendkosten thuisgestuurd.

Meer dan alleen applaus
Coachingsorganisatie Big Five for Life geeft maar liefst 10.000 werkenden en vrijwilligers in heel Nederland, die zich tijdens de coronatijd inzetten, de gelijknamige wereldwijde bestseller cadeau. Zij houden Nederland zoveel mogelijk draaiende. Hoog tijd om deze coronakanjers te bedanken.

Onze coronakanjers verdienen veel meer dan alleen een applaus of de vlag uit. Dit boek geeft handvatten en inspiratie om weer even terug te komen bij zichzelf in deze hectische periode vol onzekerheid en werkdruk. De voet van het pedaal en (her)ontdekken waar je hart ligt, zonder jezelf te verliezen. Dat is de boodschap die we mee willen geven namens de Big Five for Life organisatie.

Over Myriam Demas

Als Big Five for Life Coach help ik mensen bij stress, burn-out en bore-out. Ik laat hen (her)ontdekken wie ze zijn, wat hun sterke kanten zijn en waar ze écht gelukkig van worden.

Ik hoop dat dit boek jou zal inspireren om jezelf de vragen te stellen: wat wil ik doen, zien en ervaren in mijn leven? Zodat je later kunt zeggen: “Mijn leven is een succes geweest.”

Ben je nieuwsgierig geworden? Bestel het boek dan door hieronder je gegevens achter te laten. Je ontvangt dan een email waarop je kunt reageren hoe je het boek wilt ontvangen.

Hartelijke groet,

Myriam Demas

Big Five for Life coach
VMBN categorie 1 gecertificeerde Mindfulness Trainer
Mindful Run® Instructeur en Wandelcoach