+31(0)6-51633463 myriam@mind-in-motion.nl

Mindful Run / Mindful Walk cadeaubon

Een kadootje "rust en energie"!

Mindful Run/Walk kadobon

Verras iemand met een kadobon voor een Mindful Run (of Walk) clinic of 5-weekse cursus in het Heuvelland.

N

Mindfulness

N

Ademhalingstechnieken

N

Hardlopen of wandelen

N

Minder stress - ontspanning

N

Meer energie

N

Puur genieten

Mindful Walk Heuvelland

Mindful Run/Walk: wat is het?

Mindful Run/Walk betekent bewust bewegen (wandelen of hardlopen). Bewust bewegen doen we door een combinatie van ademhalingstechnieken en mindfulness. In de clinic of cursus is er aandacht voor de ademhaling en het lichaam. Mindful Run/Walk is effectief om de aandacht weg te halen bij stress en zorgen.

Mindful Run/Walk is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars/hardlopers. Snelheid of afstand is niet belangrijk. We gaan juist genieten van de natuur en omgeving en ontspannen bewegen. We stoppen regelmatig voor uitleg en oefeningen. De ademhalings- en mindfulnessoefeningen neem je mee naar huis en kun je ook toepassen in je dagelijkse leven.

N

Minder stress

Door het toepassen mindfulness en ademhalingstechnieken verleg je je focus van je hoofd naar je lichaam. Als gedachtes je bezig houden, leer je om die nu los te laten. En ervaar je minder stress.

N

Meer energie

Door de focus te leggen op de ademhaling, niet alleen tijdens het hardlopen/wandelen, maar ook op de momenten daarbuiten, krijgt het lopen een andere dimensie en voel je je over het geheel genomen veel energieker.

N

Een gezondere ademhaling

Je ademt 23000 keer per dag. Veel mensen ademen door de mond. Door te focussen op een gezonde neusademhaling, verlaag je je ademhaling en daarmee ook je hartslag. Waardoor je meer energie overhoudt.

Clinic of cursus?

De kadobon kan aangeschaft worden voor een clinic (1 les van 1,5 uur) of voor een complete cursus van 5 lessen (5 x 1,5 uur). 
De ontvanger van de cadeaubon kan zelf kiezen of hij voor de Run of Walk variant kiest. Dit wordt dus niet bepaald bij aankoop van de bon.
De ontvanger kan zich inschrijven voor een geplande clinic of cursus. Of in overleg kan een extra ingepland worden.

Het is geschikt voor iedereen,  ook als je geen ervaren (hard)loper bent. Verder heb je geen dure outfit nodig. Hardloopschoenen (voor hardlopers) of wandelschoenen (voor wandelaars) zijn het belangrijkste.

Mindful Walk Heuvelland
Mindful Walk Heuvelland

Mindful Run/Walk kadobon

Wil jij graag iemand verrassen met een kadootje “rust en energie”?

Laat dan je gegevens achter via onderstaande link, dan komt hij zo snel mogelijk jouw kant op. 

Mindful Walk Heuvelland

Wat deelnemers ervan vinden

Mindful Walk Cursus. Rustgevend. Fijn moment voor mezelf. Leerzaam. Ik heb genoten van de mooie plekken. Interessant. Alles was goed. Verdiepend in de technieken van Mindfulness. Afwisselend in opdrachten en omgeving. Boven verwachting.

Wendy & Femke

Vandaag een Mindful Walk clinic gedaan. De omgeving bij Noorbeek is altijd al mooi om te wandelen. Maar door de verschillende oefeningen word je je nog bewuster van al het moois en van je eigen lijf. Heerlijke manier om actief te ontspannen. Bedankt!

Brigitte

Mindful Walk Clinic. Het was een prachtige wandeling met veel afwisselende oefeningen tussendoor. Vanwege de Corona maatregelen in een klein groepje en aangepaste oefeningen, maar daardoor voor mij juist prettiger.
Echt een aanrader. Ook voor als je in Zuid- Limburg op vakantie bent is dit een heel leuke activiteit. Myriam, bedankt voor je enthousiaste begeleiding en de gezellige ochtend. Want ja, het was óók nog gezellig. Wat wil je nog meer?

Andrea