+31(0)6-51633463 myriam@mind-in-motion.nl

Volg je hart, dat klopt altijd!

Neem een kijkje in je eigen museum

Neem een kijkje in je eigen levensmuseum. Hoe je dat doet? Dat is niet zo ingewikkeld… bekijk het filmpje en neem van mij aan: je ziet je eigen levensmuseum.

 

9

Is het gelukt om in je eigen museum te kijken?

Was het goed wat je zag? Of kan het beter? Zijn er nog dingen die je wilt veranderen in je leven? Wat wil jij nog doen, zien en beleven?

Je kan elke dag kiezen wat je in je museum zet. Maar zeker zo belangrijk, kiezen voor wat je niet meer wilt in je leven. Maak van elke dag een museumdag. Je bent je eigen regisseur.

TIP
Schijf elke avond je museummomentje van de dag op in een boekje. Maakt niet uit hoe groot of klein. Een mooi gesprek, een glimlach van een kind of misschien heb je zelf iemand blij gemaakt, schrijf het op. Je leert je zelf bewust te kijken naar die dingen die belangrijk zijn.

Ik wens je in ieder geval vandaag een prachtige museumdag toe.

Ontmoet jezelf!

Ik werk volgens de Big Five for Life™ coachmethode, een methode van John Strelecky: bestsellerauteur en een van de 100 meest invloedrijke personen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Ik kan jou helpen bij het vinden van jouw vijf belangrijkste levensdoelen: je eigen Big Five For Life, waar jij écht gelukkig van wordt, wat jij écht wilt!

Het doel? Focus krijgen in jouw leven waardoor je een succesvol en gelukkig leven kunt creëren dat écht bij jou past.

Bij Mind-In-Motion kun je terecht voor:
– Online training: The Experience
– Life Safari: een 2-daagse workshop met 90 dagen online coaching
– persoonlijke coaching.

Kies de vorm die bij jou past!

 

“Vandaag is een bijzondere dag. Hij is eenmalig.”

Ik ben ervaringsdeskundige en Big Five For Life coach

Met twee schoolgaande kinderen en jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, weet ik precies hoe het voelt om een rat-race te rennen, de focus kwijt te zijn, het gevoel hebben dat je geleefd wordt. In 2011 ben ik zelf door een burn-out geveld geweest. De lessen die ik daarvan geleerd heb, wil ik graag met je delen.

In oktober 2019 heb ik de eer gehad om John Strelecky te ontmoeten. John is een groot inspirator en grondlegger van deze mooie methode, waarin je op zoek gaat naar je eigen Big Five For Life.

Ik geef de Big Five For Life Discovery workshops in een inspirerende omgeving in het Limburgse Heuvelland.

Experience – online training

Met de online training EXPERIENCE ga je in vijf inspirerende lessen aan de slag en zet je een positieve en energieke stap voorwaarts. Ontdek:

 • hoe je museummomenten kunt creëren
 • hoe je vat krijgt op je tijdsbesteding
 • jouw belangrijkste waarden en anti-waarden en een plan hoe daar mee om te gaan
 • kansen te zien en te pakken
 • je persoonlijke levensmissie

De lessen zijn levenslang beschikbaar.

Wat krijg je als je meegaat op Life Safari?

 • 2 live onvergetelijke inspirerende trainingsdagen waarin jij jouw Big Five for Life ontdekt (koffie, thee en lunch inbegrepen)
 • Inspirerende online coaching, 3 maanden lang, om stap-voor-stap jouw leven succesvol te maken
 • Een concreet stappenplan
 • Je ontdekt je persoonlijke missie en kernwaarden, maar ook je patronen en beperkende overtuigingen
 • Samen in een kleine, betrokken groep met gelijkgestemde mensen
 • 100% garantie dat jij ook daadwerkelijk ontdekt wat je 5 belangrijkste doelen zijn in het leven.
 • Een persoonlijk Big Five for Life werkboek
 • Een inspirerend boek van John Strelecky naar keuze

Mijn Big Five For Life!

Tijdens de 2-daagse workshop ga je op zoek naar je eigen Big Five For Life. Om hem makkelijk te kunnen onthouden maak je een acroniem. Mijn acroniem is LEEF! En dat staat voor:

L – Leven – elke dag genieten van de natuur en buiten zijn

E – Energie – elke dag mijn lichaam en geest trainen zodat ik continu groei

E – Ervaren / voelen – leven vanuit mijn hart

F – Familie en vrienden – samen mooie museum momenten maken

! – Inspireer mensen – het verschil maken

Wil je ontdekken wat je écht wilt in je leven?

Kies de vorm die op dit moment het beste bij je past. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Interesse? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Veelgestelde vragen

Wie is John Strelecky?

John P. Strelecky is de grondlegger van deze wereldwijde coachingsmethode.

John P. Strelecky is de auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, The Why Café, The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café. Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen en worden op alle continenten van de wereld verkocht. In februari 2019 staat The Why Café in Duitsland al 4 jaar op nummer 1 in de boekenlijsten!

John Strelecky heeft jaren als strategisch adviseur gewerkt voor bedrijven en overheden wereldwijd. Gesprekken met meer dan 100 leiders verspreid over 12 landen zijn input geweest voor het boek ‘The Big Five for Life‘.

Kort geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Waar komt 'Big Five For Life' vandaan?

De Big Five For Life is gebaseerd op de Big Five van de safari’s in Afrika. Tijdens een safari gaan de mensen op zoek naar de Big Five. Daarmee bedoelen ze de vijf dieren die iedereen gezien wil hebben. Dat zijn de leeuw, luipaard, neushoorn, olifant en Afrikaanse buffel.

Men meet het succes van zijn safari af aan het aantal dieren van de Big Five dat men gezien heeft. Als men drie van de vijf soorten gezien heeft, beschouwt men het als een gemiddelde safari, vier is al behoorlijk goed en vijf is een volledig succes.

Zo kun je ook het succes van je leven vaststellen door je eigen Big Five van het leven te kiezen. Dat zijn de vijf dingen die je in je leven gedaan, gezien of beleefd wilt hebben voordat je doodgaat.

De vijf dingen die zó belangrijk voor je zijn dat je, als je die gezien, gedaan of beleefd hebt, op je leven terug kunt kijken en kunt zeggen dat je, wat je verder ook gedaan of niet gedaan mag hebben, je Big Five gehaald hebt en dat je leven daarom een succes geweest is zoals jij succes voor jezelf zou omschrijven.

Wil jij ontdekken waar je nu écht gelukkig van wordt?

Neem dan vrijblijvend contact op.