+31(0)6-51633463 myriam@mind-in-motion.nl
Home » Blog » Big Five For Life » Coronavirus veroorzaakt chaos in het hoofd: Big Five for Life™ deelt 20.000 internationale bestsellers uit in heel Nederland

Coronavirus veroorzaakt chaos in het hoofd: Big Five for Life™ deelt 20.000 internationale bestsellers uit in heel Nederland

door | 20 apr, 2020 | Big Five For Life

Het coronavirus slaat als een wilde, ongecontroleerde wervelwind om zich heen en ineens wordt alles onzeker: familieweekenden, vakanties, concerten, festivals, maar ook veel banen staan ineens op losse schroeven. Big Five for Life™, gespecialiseerd in het krijgen van focus, zingeving en persoonlijke groei, deelt juist in deze tijden van onzekerheid maar liefst 20.000 boeken uit.

Juist nú hebben mensen focus, kracht en zelfliefde nodig. Er valt een groot stuk van je toekomst in duigen, omdat alles onzeker is. Maar juist dán is van alles mogelijk. En dat is precies wat we willen laten zien met deze actie. In heel Nederland zijn onze coaches waar mensen hun boek “The Why Café” kunnen verkrijgen. Mensen hebben dit nu meer dan ooit nodig. Positieve energie, kracht en vooral nieuwe inzichten krijgen.

Wereldwijde internationale bestseller
“The Why Café” staat al jaren wereldwijd in de bestsellerlijsten en niet voor niks. Het boekje leest als een trein en zit boordevol inspiratie, handvatten en situaties waar iedereen zich in herkent, zeker in deze tijd. Het boek is geschreven door John P. Strelecky en inmiddels in 40 talen herschreven, in meer dan 60 landen uitgegeven en meer dan 4 miljoen keer verkocht.

Landelijke dekking
Big Five for Life™ telt meer dan dertig vestigingen door het hele land. Het heeft daarmee vrijwel een landelijk dekking. Life-, loopbaan- en businesscoaches werken met de succesvolle methode zodat mensen en organisaties hun Big Five for Life kunnen ontdekken: de vijf belangrijkste, persoonlijke levensdoelen. Deze actie sluit dan ook perfect aan bij onze missie en visie: wereldwijd miljoenen mensen inspireren om focus te krijgen en de beste versie van zichzelf te worden.

Mind-In-Motion, Myriam Demas
Mijn missie en visie sluiten volledig aan bij die van de Big Five for Life organisatie. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik deel mag uitmaken van deze organisatie en dat ik als Big Five for Life – Lifecoach werkzaam mag zijn en momenteel dit fantastisch boek mag uitdelen. Dit boek heeft ook mij geïnspireerd om datgene te doen wat ik het allerliefste doe en mijn Big Five for Life te leven en niet alleen te dromen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Zelfs voor diegenen die niet zo graag of makkelijk lezen. Het boekje is onderverdeeld in 19 korte hoofdstukken en leest makkelijk weg. Je moet het ook niet te snel lezen, aangezien er te veel dingen in staan die je even moet laten bezinken en tot je nemen. Of je moet het vaker lezen, want elke keer dat je het leest geeft het weer andere inzichten.

Hoe kom ik aan het boek?
Reserveer een boek via deze link: www.mind-in-motion.nl/gratis-the-why-cafe-boek. Je kunt dan een afspraak maken om het boek contactloos op te halen in Mheer of het wordt (tegen vergoeding van de verzendkosten) opgestuurd en bij je thuis bezorgd.

Heb je het inmiddels (ontvangen en) gelezen?
Dan zou ik het heel leuk vinden als je in een reactie hieronder laat weten wat je van het boek vond. Geef het boek ook vooral door aan anderen om zo nóg meer mensen te inspireren.

Ik wens je veel leesplezier en inspiratie toe.

Hartelijke groet,

Myriam

Over Myriam Demas

Ik help jou graag te ontstressen, energieker te worden en te ontdekken waar je écht gelukkig van wordt.

Interessante artikelen

Gerelateerde artikelen

Waarom ben ik hier? In 5 stappen op weg naar het leven van je dromen.

Waarom ben ik hier? In 5 stappen op weg naar het leven van je dromen.

Waarom ben ik hier? Wat is mijn doel, mijn missie hier op aarde? Misschien heb je al eens stil gestaan bij deze vraag. Misschien negeer je hem bewust. Het is wel de moeite waard om erachter te komen. Het zorgt namelijk voor rust in je hoofd, geluk in je leven én … wellicht extra levensjaren. In dit blog help ik je in vijf stappen op weg naar het vinden van je levensdoel.

Lees meer
Uit je dip met deze 5 simpele tips

Uit je dip met deze 5 simpele tips

Kamp jij net als vele anderen met depressieve gevoelens, korte lontjes, snelle irritaties en twijfels over de zin van het leven? Het is een gevolg van de januari-maand, maar deze hoofdrol is overgenomen door corona. Hoe dat zit, lees je hier.

Lees meer
Inspirerende onvergetelijke films

Inspirerende onvergetelijke films

Inspirerende films zijn een geweldige manier om je te motiveren. Het geeft je de kans om mensen te zien die misschien wel in jouw situatie hebben gezeten en hun droom geleefd hebben. Een inspirerende film zet je aan het denken en helpt je om actie te ondernemen. De meeste inspirerende films zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen; daarom zijn ze zo inspirerend en zo krachtig. Ik heb een lijst samengesteld van 5 films die mij geïnspireerd hebben.

Lees meer

5 Reacties

 1. Pia van de Ven

  Het boekje in anderhalf uur gelezen. Een aanrader voor iedereen in deze bizarre tijd. Laten we er iets van leren; beter omgaan met onze planeet!

  Antwoord
 2. Thea Smolenaers

  Ik heb het boekje met interesse gelezen en bijzonder hoe het zijn levensloop veranderd heeft. Waarmee hij nu zovelen kan inspireren!!
  Het geeft mij veel inspiratie om ook zijn andere werken eveneens te lezen.
  En wat zouden we in een prachtige maatschappij /wereld kunnen leven, als we ons zouden richten op deze BIG FIVE-levensdoelen.
  Ik probeer er aan te werken op mijn manier, zeker in deze ‘time out’ periode… en anderen met dit boekje/zijn 10- tips hiermee aan te steken…

  Antwoord
 3. Natascha scheepers

  Heb het boekje met zeer veel interesse gelezen en ben zeer benieuwd naar het vervolgverhaal.
  Het is een zeer inspirerend boekje dat je wel even aan het denken zet en vooral in deze bijzondere tijd.

  Antwoord
 4. M . v.d. Meulen

  Diep van binnen voel of weet je het al, maar dit boekje haalt het even goed naar boven en verwoordt het in duidelijke taal met richtlijnen. Ben blij dat ik het gelezen heb en daardoor weer een stap op het voor mij juiste paadje heb gezet. Een aanrader om even goed tot bezinning te komen.

  Antwoord
 5. Myriam Demas

  Hartelijk dank voor je reactie! Mooi om te lezen dat het je geholpen heeft om een stap op het juiste paadje te zetten! Veel succes ermee! Groet, Myriam

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin