+31(0)6-51633463 myriam@mind-in-motion.nl

Het coronavirus slaat als een wilde, ongecontroleerde wervelwind om zich heen en ineens wordt alles onzeker: familieweekenden, vakanties, concerten, festivals, maar ook veel banen staan ineens op losse schroeven. Big Five for Life™, gespecialiseerd in het krijgen van focus, zingeving en persoonlijke groei, deelt juist in deze tijden van onzekerheid maar liefst 20.000 boeken uit.

Juist nú hebben mensen focus, kracht en zelfliefde nodig. Er valt een groot stuk van je toekomst in duigen, omdat alles onzeker is. Maar juist dán is van alles mogelijk. En dat is precies wat we willen laten zien met deze actie. In heel Nederland zijn onze coaches waar mensen hun boek “The Why Café” kunnen verkrijgen. Mensen hebben dit nu meer dan ooit nodig. Positieve energie, kracht en vooral nieuwe inzichten krijgen.

Wereldwijde internationale bestseller
“The Why Café” staat al jaren wereldwijd in de bestsellerlijsten en niet voor niks. Het boekje leest als een trein en zit boordevol inspiratie, handvatten en situaties waar iedereen zich in herkent, zeker in deze tijd. Het boek is geschreven door John P. Strelecky en inmiddels in 40 talen herschreven, in meer dan 60 landen uitgegeven en meer dan 4 miljoen keer verkocht.

Landelijke dekking
Big Five for Life™ telt meer dan dertig vestigingen door het hele land. Het heeft daarmee vrijwel een landelijk dekking. Life-, loopbaan- en businesscoaches werken met de succesvolle methode zodat mensen en organisaties hun Big Five for Life kunnen ontdekken: de vijf belangrijkste, persoonlijke levensdoelen. Deze actie sluit dan ook perfect aan bij onze missie en visie: wereldwijd miljoenen mensen inspireren om focus te krijgen en de beste versie van zichzelf te worden.

Mind-In-Motion, Myriam Demas
Mijn missie en visie sluiten volledig aan bij die van de Big Five for Life organisatie. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik deel mag uitmaken van deze organisatie en dat ik als Big Five for Life – Lifecoach werkzaam mag zijn en momenteel dit fantastisch boek mag uitdelen. Dit boek heeft ook mij geïnspireerd om datgene te doen wat ik het allerliefste doe en mijn Big Five for Life te leven en niet alleen te dromen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Zelfs voor diegenen die niet zo graag of makkelijk lezen. Het boekje is onderverdeeld in 19 korte hoofdstukken en leest makkelijk weg. Je moet het ook niet te snel lezen, aangezien er te veel dingen in staan die je even moet laten bezinken en tot je nemen. Of je moet het vaker lezen, want elke keer dat je het leest geeft het weer andere inzichten.

Hoe kom ik aan het boek?
Reserveer een boek via deze link: www.mind-in-motion.nl/gratis-the-why-cafe-boek. Je kunt dan een afspraak maken om het boek contactloos op te halen in Mheer of het wordt (tegen vergoeding van de verzendkosten) opgestuurd en bij je thuis bezorgd.

Heb je het inmiddels (ontvangen en) gelezen?
Dan zou ik het heel leuk vinden als je in een reactie hieronder laat weten wat je van het boek vond. Geef het boek ook vooral door aan anderen om zo nóg meer mensen te inspireren.

Ik wens je veel leesplezier en inspiratie toe.

Hartelijke groet,

Myriam